Slette kontoen din i Glede-appen
Slik sletter du kontoen fra Min profil i mobilappen, og bekrefter slettingen.
Oppdatert 6. oktober 2026
Du sletter Glede-kontoen din fra Min profil i mobilappen. Å avinstallere appen sletter ikke kontoen.
Slettingen kan ikke angres. Sjekk saldoen før du fortsetter. Har du penger igjen på gavekortet, bruk dem først eller kontakt oss før du sletter kontoen.
Åpne menyen i Glede-appen
Logg inn og trykk på menyikonet øverst til høyre på hjemskjermen.
Gå til Min profil
Velg Min profil, og trykk på Slett kontoen min.
Bekreft slettingen
Les advarselen og trykk på Slett kontoen. Du får deretter en ekstra bekreftelse: trykk på Ja for å fullføre. Velg Avbryt eller Nei hvis du ombestemmer deg.
Du blir logget ut når slettingen er fullført.
Får du ikke slettet kontoen?
Hvis du ikke får logget inn eller fullført slettingen, kontakt oss. Oppgi telefonnummeret med landkode, og forklar at du ønsker å slette kontoen i mobilappen.
Fikk du svar på det du lurte på?